Noul telefon cu clapetă de la Samsung, Galaxy Folder apare În imagini semi oficiale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.244 ori
<b>Noul telefon cu clapetă de la Samsung, Galaxy Folder apare În imagini semi oficiale</b>Având în vedere că telefoanele cu clapetă sunt încă la modă în Japonia, era de așteptat ca Samsung să lanseze măcar un astfel de model pe an. în 2013 îl avem pe Galaxy Folder drept singurul reprezentant al acestui segment și îl putem admira...

Având în vedere că telefoanele cu clapetă sunt încă la modă în Japonia, era de așteptat ca Samsung să lanseze măcar un astfel de model pe an. în 2013 îl avem pe Galaxy Folder drept singurul reprezentant al acestui segment și îl putem admira mai jos în noi imagini semi oficiale.

Cunoscut și sub numele de cod SHV-E400K/SHV-E400S, terminalul vine cu taste numerice și este un flip phone cu Android. El pune la dispoziție un display dual, printre care și un ecran AMOLED de 3.7 inch cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Sub carcasă sa se ascunde un procesor dual core Snapdragon 400 de 1.7 GHz, același de pe Galaxy S4 Mini.

Samsung Galaxy Folder

Alte dotări includ 2 GB RAM, o baterie de 1820 mAh, suport LTE și Android 4.2.2. E foarte probabil că acest model să rămână doar în Coreea de Sud și poate alte câteva tari asiatice. Nu ar strica și o lansare în SUA, știut fiind faptul că și americanii au o pasiune pentru telefoanele cu clapeta, de vreme ce încă le vedem în filmele lor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×