Femeile Își iubesc telefoanele mai mult decât soții, arată un studiu recent

1.352 ori
<b>Femeile Își iubesc telefoanele mai mult decât soții, arată un studiu recent</b>Reprezentantele sexului frumos prefera să se uite la telefonul mobil dimineața, decât la "reprezentanții sexului urât", dacă este să ne luăm după un studiu publicat recent și efectuat în Marea Britanie. Retailerul online de smartphone-uri...

Reprezentantele sexului frumos prefera să se uite la telefonul mobil dimineața, decât la "reprezentanții sexului urât", dacă este să ne luăm după un studiu publicat recent și efectuat în Marea Britanie. Retailerul online de smartphone-uri Dialaphone a realizat acest studiu, care a implicat 1007 utilizatori de telefoane mobile din Marea Britanie, toți căsătoriți sau trăind în concubinaj.

Efectuată între 25 și 29 noiembrie, analiza a arătat că 52% dintre femeile căsătorite își verifică smartphone-ul la 10 minute de la trezire. în plus, 29% dintre doamne se uită la telefon înainte de a se uita la persoana din pat de lângă ele... păcat de partenerul de pat, nu-i așa? Bărbații au totuși alte priorități, conform studiului, care afirmă că domnii prefera să se uite la soții, doar 18% verificându-și telefonul înainte de chipul iubitei. Era știut deja faptul că trăim într-o eră în care suntem prea des cu ochii pe gadgeturile de la purtător și că preferăm să chatuim virtual decât fața în față.

Adăugați în ecuație Facebook, Twitter, Google+ și YouTube și veți descoperi că viața așa cum o știam când eram mici s-a schimbat total. S-au dus ieșirile din natură, o partidă de fotbal sau întrunirile pentru a discuta lucruri noi. Acestea s-au transformat în ieșiri la grătar pentru a face poze pentru Facebook și asculta muzică de pe YouTube, partidă de fotbal este întreruptă din 10 în 10 minute pentru a verifica mailul, iar la o ieșire la bere se discută despre ce a făcut cutare pe Facebook... o fi bine?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×