Pierdut Samsung Galaxy S III, Îl declar nul! Hitul quad core nu vine la MWC, acum confirmat!

1.396 ori
<b>Pierdut Samsung Galaxy S III, Îl declar nul! Hitul quad core nu vine la MWC, acum confirmat!</b>Pot spune cu siguranță că în acest moment Samsung Galaxy S III este așteptat cu o mai mare nerăbdare decât iPhone 5 și nu m-aș înșela prea mult. în acest caz ați face bine să vă mai înarmați cu ceva răbdare extra, deoarece Samsung tocmai...

Pot spune cu siguranță că în acest moment Samsung Galaxy S III este așteptat cu o mai mare nerăbdare decât iPhone 5 și nu m-aș înșela prea mult. în acest caz ați face bine să vă mai înarmați cu ceva răbdare extra, deoarece Samsung tocmai a confirmat că super-terminalul sau nu va fi prezent la MWC 2012, la finalul acestei luni.

Aflasem în prealabil un zvon despre această întârziere a device-ului, care ar avea drept cauză o sincronizare a lansării europene și americane, astfel încât să nu se mai întâmple ca la Galaxy S II, unde a durat peste jumătate de an ca handsetul să ajungă în State. în prealabil toate blogurile de specialitate își manifestau nerăbdarea și noi la Mobilissimo.ro ne declaram încântați de MWC 2012, ca mod de a pune mâna pe noul Galaxy S, dar iată că bucuria ne-a fost răpită.

Dacă vreți totuși să aflați când va sosi urmașul Telefonului Anului 2011 (numit astfel de cititorii noștri prin vot), Samsung declară că va organiza un eveniment separat în prima jumătate a acestui an, pentru debutul acestui produs. în ultima săptămână am văzut câteva imagini (false) cu terminalul, câteva nume de cod certificate oficial (i9300), care cu siguranță îi aparțin lui Galaxy S III, deci vești bune pe bandă rulantă, până azi, când Samsung ne-a micșorat din bucuria de a fi prezenți la MWC. Ne vom consola totuși cu telefoanele quad core de la LG și HTC... și eventual cu noile tablete Samsung.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×