Fericita câștigătoare a tabletei Evolio Go FUN 3G este Grădinariu Anca

Autor:  | Publicat în:  Concurs 507 ori
<b>Fericita câștigătoare a tabletei Evolio Go FUN 3G este Grădinariu Anca</b>Aseară puțin după ora 22:00, pe pagina de Facebook Mobilissimo.ro, am anunțat c&acirc;știgătorul concursului prin care &icirc;mpreună cu Evolio am pus la bătaie o tabletă Go Fun 3G, device dotat cu receptor GPS și hărți off-line, funcții ce o...

Aseară puțin după ora 22:00, pe pagina de Facebook Mobilissimo.ro, am anunțat câștigătorul concursului prin care împreună cu Evolio am pus la bătaie o tabletă Go Fun 3G, device dotat cu receptor GPS și hărți off-line, funcții ce o fac perfectă de luat în călătoriile lungi.

Din lista celor 123 participanți la acest concurs, serviciul random.org a ales de această dată o căștigătoare, și anume pe Grădinariu Anca. Întreaga extragere realizată aseară poate fi văzută în clipul de mai jos ce a fost publicat și pe YouTube.

Revenind la Evolio Go Fun 3G, așa cum ați aflat, tableta de față sosește cu display de 7 inch, procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot SIM și suport pentru atașarea unui card microSD. Ni se oferă conectivitate A-GPS, Bluetooth 4.0, Radio FM și suport auto la pachet. Mai multe puteți afla din recenzia noastră de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×