Fericita câștigătoare a tabletei Evolio Go FUN 3G este Grădinariu Anca

Autor:  | Publicat în:  Concurs 498 ori
<b>Fericita câștigătoare a tabletei Evolio Go FUN 3G este Grădinariu Anca</b>Aseară puțin după ora 22:00, pe pagina de Facebook Mobilissimo.ro, am anunțat c&acirc;știgătorul concursului prin care &icirc;mpreună cu Evolio am pus la bătaie o tabletă Go Fun 3G, device dotat cu receptor GPS și hărți off-line, funcții ce o...

Aseară puțin după ora 22:00, pe pagina de Facebook Mobilissimo.ro, am anunțat câștigătorul concursului prin care împreună cu Evolio am pus la bătaie o tabletă Go Fun 3G, device dotat cu receptor GPS și hărți off-line, funcții ce o fac perfectă de luat în călătoriile lungi.

Din lista celor 123 participanți la acest concurs, serviciul random.org a ales de această dată o căștigătoare, și anume pe Grădinariu Anca. Întreaga extragere realizată aseară poate fi văzută în clipul de mai jos ce a fost publicat și pe YouTube.

Revenind la Evolio Go Fun 3G, așa cum ați aflat, tableta de față sosește cu display de 7 inch, procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot SIM și suport pentru atașarea unui card microSD. Ni se oferă conectivitate A-GPS, Bluetooth 4.0, Radio FM și suport auto la pachet. Mai multe puteți afla din recenzia noastră de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×