Ferrari FF vine cu sistemul Siri EyesFree inclus În pachet; Experiența de șofat high end e aici!

Autor:  | Publicat în:  Apple 621 ori
<b>Ferrari FF vine cu sistemul Siri EyesFree inclus În pachet; Experiența de șofat high end e aici!</b>Apple nu înseamnă doar iPhone, iPad și iPod, ci și software-ul pe care îl oferă, iar din această zonă Siri se remarcă, mai ales că acum a evoluat și a ajuns și pe vehicule. E vorba despre tehnologia Siri EyesFree, instalată pe un Ferrari FF,...

Apple nu înseamnă doar iPhone, iPad și iPod, ci și software-ul pe care îl oferă, iar din această zonă Siri se remarcă, mai ales că acum a evoluat și a ajuns și pe vehicule. E vorba despre tehnologia Siri EyesFree, instalată pe un Ferrari FF, pe care îl puteți cumpăra la prețul de peste 300.000 de dolari.

Ferrari este doar una dintre companiile care colaborează cu Apple pentru implementarea asistentului virtual pe mașina sa. Pur și simplu apăsați pe un buton de pe volan pentru a accesa toate funcțiile lui Siri, în vreme ce automobilul se afla pe drum. Atunci când activați EyesFree nu se va ilumina ecranul telefonului vostru, pentru a nu va distrage, ceea ce ar fi fost periculos la peste 300 km/h. De unde știm aceste lucruri? Ei bine, prezentarea lui Siri EyesFree a venit la salonul auto de la Geneva.

Modelul Ferrari FF va veni cu un iPad Mini drept dotare standard, semn că Apple se implica serios și în piața auto. iPad-ul va fi integrat în scaunele acoperite cu piele într-un mod foarte discret. EyesFree de la Apple va ajunge în curând și pe mașinile Fiat/Chrysler și apar din nou zvonuri despre acel iCar la care Steve Jobs și ai lui ar fi lucrat înainte de moartea CEO-ului. Credeți că vom vedea vreodată acel automobil?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×