Microsoft schimbă cerințele minime pentru Windows 8; Indiciu cu privire la viitoare tablete de 7 inch Win 8?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.162 ori
<b>Microsoft schimbă cerințele minime pentru Windows 8; Indiciu cu privire la viitoare tablete de 7 inch Win 8?</b>în cadrul evenimentului BUILD 2013 din vară, Microsoft va prezenta nu doar Windows Blue, ci probabil și câteva terminale noi. Printre acestea s-ar putea afla și o tabletă de 7 inch, poate chiar un nou Surface. Avem astăzi și dovezi care susțin...

în cadrul evenimentului BUILD 2013 din vară, Microsoft va prezenta nu doar Windows Blue, ci probabil și câteva terminale noi. Printre acestea s-ar putea afla și o tabletă de 7 inch, poate chiar un nou Surface. Avem astăzi și dovezi care susțin teoria existenței tabletelor Windows 8 de 7 inch.

Se pare că Microsoft ar fi scăzut cerințele minime pentru tabletele care rulează Windows 7. Noile regulamente menționează rezoluții minime de 1024 x 768 pe terminalele Windows 8, față de cerința de 1366 x 768 până acum. Windows 8 suportpă această rezoluție la instalarea pe diferite terminale, dar marii producători hardware au interzis la vânzarea de terminale cu rezoluții native mai mici decât 1366 x 768 pixeli.

Comunicatul de presă care anunța schimbarea de rezoluție minimă suportată a ținut să precizeze la final, că astfel se deschide calea către o mai mare flexibilitate a partenerilor hardware Microsoft, care pot explora noi designuri și formaturi. Am putea vedea pe viitor tablete de 7 inch cu Windows 8 sau poate chiar e-readere de acest gen, eventual un Nook, că tot investește Microsoft în producătorul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×