Festivalul reducerilor de primăvară Începe la eMAG.ro: Smart TV Samsung la 1299 lei, tabletă Samsung la 499 lei

1.208 ori
<b>Festivalul reducerilor de primăvară Începe la eMAG.ro: Smart TV Samsung la 1299 lei, tabletă Samsung la 499 lei</b>eMAG.ro da startul unei noi serii de reduceri de primăvară, sub numele de Spring Fest, incluzând o serie de prețuri reduse la produsele sale. Am remarcat o serie de televizoare, tablete și telefoane care v-ar putea interesa și le găsiți mai jos....

eMAG.ro da startul unei noi serii de reduceri de primăvară, sub numele de Spring Fest, incluzând o serie de prețuri reduse la produsele sale. Am remarcat o serie de televizoare, tablete și telefoane care v-ar putea interesa și le găsiți mai jos.

Samsung 32EH5450 este un Smart TV LED de 80 CM, un model Full HD care costă doar 1.299 lei, un preț foarte bun pentru acest device. Un alt preț bun este cel al lui Samsung Galaxy Tab 3 Lite, tableta de 7 inch, cu 8 GB stocare și Android 4.2. El costă 499 lei, după o reducere de 150 lei. O altă tableta accesibilă este Serioux S785TAB Whitestorm Quatro, un device de 7.8 inch cu 8 GB stocare și Android 4.2, la prețul de 399 lei.

Probabil cel mai bun preț din întreaga oferta este cel al tabletei LG G Pad 8.3, care a ajuns la 1.099 lei, ceea ce mi se pare incredibil pentru ceea ce unii consideră cea mai bună tableta Android de anul trecut. Avem și noutăți aici, precum telefonul BlackBerry Z30, care costă 1.799 lei, iar dacă vreți ceva mai accesibil, aveți un smartphone Allview A4 Duo dual SIM la 279 lei.

Puteți găsi și alte produse interesante la reducere, aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×