HTC One Mini primește actualizarea la Android 4.4.2, În varianta Vodafone România

2.142 ori
<b>HTC One Mini primește actualizarea la Android 4.4.2, În varianta Vodafone România</b>Cei care au optat pentru HTC One Mini au făcut o alegere bună, după cum spuneam și în recenzia pe care i-am realizat-o acestui device. Ei bine, astăzi norocoșii posesori au primit actualizarea OTA la Android 4.4.2 și e vorba aici despre versiunea...

Cei care au optat pentru HTC One Mini au făcut o alegere bună, după cum spuneam și în recenzia pe care i-am realizat-o acestui device. Ei bine, astăzi norocoșii posesori au primit actualizarea OTA la Android 4.4.2 și e vorba aici despre versiunea vândută de Vodafone Romania.

Recent v-am mai oferit o știre despre acest device, care a sosit în oferta unui retailer local în versiuni de culoare albastră și roșie. Dacă vreți detalii despre update, ei bine el aduce versiunea de software 3.10.401.6 pe HTC One Mini, iar actualizarea ocupa 622.86 MB spațiu de stocare. Pe lângă obișnuitele bug fixuri și îmbunătățiri de performanță, avem parte de un upgrade la capitolul securitate, suport pentru imprimare via cloud și noi profiluri Bluetooth.

HTC One Mini primește actualizarea la Android 4.4.2

Suportul pentru Flash Player e înlăturat, iar în cazul în care vă întrebați versiunea lui HTC Sense este 5.5 în acest caz și nu se face trecerea la 6.0 încă. Voi ați primit actualizarea pe terminalele voastre? Ce ați mai observat diferit? Secțiunea Comentarii de mai jos și forumul vă stau la dispoziție.

HTC One Mini primește actualizarea la Android 4.4.2

Mulțumim Mihai Buda pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×