Produse evoMAG.ro

Fii modelul Mobilissimo MobiGirl! Ce au În comun fetele drăguțe și smartphone-urile...

Autor:  | Publicat în:  Mobi Girl 2.565 ori
<b>Fii modelul Mobilissimo MobiGirl! Ce au În comun fetele drăguțe și smartphone-urile...</b>După ce v-am promis o surpriză în articolul despre recenzia lui Samsung Omnia 7, vă putem dezvălui în sfârșit care era misterul. Echipei Mobilissimo i se vor alătura de acum încolo fete drăguțe, care vor prezenta cele mai noi terminale, pentru...

După ce v-am promis o surpriză în articolul despre recenzia lui Samsung Omnia 7, vă putem dezvălui în sfârșit care era misterul. Echipei Mobilissimo i se vor alătura de acum încolo fete drăguțe, care vor prezenta cele mai noi terminale, pentru acel plus de gingășie care stă bine lângă un hardware sobru.

Astfel, a debutat și prima recenzie de acest gen, Samsung Omnia 7 aflându-se în mâinile Mădălinei Pădurean, team assistant și pasionată de gadgeturi. Domnișoara folosește un Nokia X2 în acest moment și consideră că Omnia 7 este un telefon atractiv, cu un design plăcut și că răspunde prompt la atingeri și face poze de calitate.

Madalina Padurean - MobiGirl Samsung Omnia 7

în plus, Mădălina considera terminalul cu Windows Phone 7 accesibil, atât ca mărime, cât și ca format, chiar și pentru o domnișoară. Dacă v-am făcut curioși aveți aici și câteva imagini cu smartphone-ul, iar fetele care o invidiază pe Mădălina și doresc să apară în recenziile Mobilissimo ne pot contacta la mobigirl(a)mobilissimo.ro.

Madalina Padurean - MobiGirl Samsung Omnia 7

Dacă vrei să fii o "MobiGirl" și să ai șansa de a testa un iPhone 5 înaintea tuturor, atunci ai oportunitatea să apari într-o recenzie Mobilissimo, cu care se vor delecta toți pasionații de tehnologie.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×