Fii modelul Mobilissimo MobiGirl! Ce au În comun fetele drăguțe și smartphone-urile...

2.905 ori
<b>Fii modelul Mobilissimo MobiGirl! Ce au În comun fetele drăguțe și smartphone-urile...</b>După ce v-am promis o surpriză în articolul despre recenzia lui Samsung Omnia 7, vă putem dezvălui în sfârșit care era misterul. Echipei Mobilissimo i se vor alătura de acum încolo fete drăguțe, care vor prezenta cele mai noi terminale, pentru...

După ce v-am promis o surpriză în articolul despre recenzia lui Samsung Omnia 7, vă putem dezvălui în sfârșit care era misterul. Echipei Mobilissimo i se vor alătura de acum încolo fete drăguțe, care vor prezenta cele mai noi terminale, pentru acel plus de gingășie care stă bine lângă un hardware sobru.

Astfel, a debutat și prima recenzie de acest gen, Samsung Omnia 7 aflându-se în mâinile Mădălinei Pădurean, team assistant și pasionată de gadgeturi. Domnișoara folosește un Nokia X2 în acest moment și consideră că Omnia 7 este un telefon atractiv, cu un design plăcut și că răspunde prompt la atingeri și face poze de calitate.

Madalina Padurean - MobiGirl Samsung Omnia 7

în plus, Mădălina considera terminalul cu Windows Phone 7 accesibil, atât ca mărime, cât și ca format, chiar și pentru o domnișoară. Dacă v-am făcut curioși aveți aici și câteva imagini cu smartphone-ul, iar fetele care o invidiază pe Mădălina și doresc să apară în recenziile Mobilissimo ne pot contacta la mobigirl(a)mobilissimo.ro.

Madalina Padurean - MobiGirl Samsung Omnia 7

Dacă vrei să fii o "MobiGirl" și să ai șansa de a testa un iPhone 5 înaintea tuturor, atunci ai oportunitatea să apari într-o recenzie Mobilissimo, cu care se vor delecta toți pasionații de tehnologie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×