LG Optimus Big, un nou telefon Android cu ecran de 4.3 inch?

2.865 ori
<b>LG Optimus Big, un nou telefon Android cu ecran de 4.3 inch?</b>După ce a oferit publicului tableta LG Optimus Pad și a prezentat și handsetul 3D LG Optimus 3D, producătorul asiatic ar putea pregăti un nou handset care face parte din aceeași serie Optimus. Vestea vine de la un site coreean, care afirmă că noul...

După ce a oferit publicului tableta LG Optimus Pad și a prezentat și handsetul 3D LG Optimus 3D, producătorul asiatic ar putea pregăti un nou handset care face parte din aceeași serie Optimus. Vestea vine de la un site coreean, care afirmă că noul smartphone poartă numele de LG Optimus Big.

Conform speculațiilor, telefonul va sosi cu un ecran Nova de 4.3 inchi și un procesor single core de 1 GHz. Aceeași sursă menționează și o lansare programată pentru luna viitoare a noului model, cel puțin în Coreea de Sud, unde smartphone-ul va fi vândut de către operatorul LG Telecom. Există și o imagine (cea de mai sus), care susține acest zvon, comparând telefonul cu un iPhone, pentru o idee mai bune asupra dimensiunilor sale.

Acesta ar fi al doilea model LG cu ecran Nova, după LG Optimus Black, dar din păcate lista de specificații a acestui terminal este destul de limitată. Avantajul unui ecran Nova? în primul rând un consum de energie cu 50% mai redus decât un LCD normal și un nivel de luminozitate de 2 ori mai ridicat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×