LG Optimus Big, un nou telefon Android cu ecran de 4.3 inch?

Autor:  | Publicat în:  LG 2.812 ori
<b>LG Optimus Big, un nou telefon Android cu ecran de 4.3 inch?</b>După ce a oferit publicului tableta LG Optimus Pad și a prezentat și handsetul 3D LG Optimus 3D, producătorul asiatic ar putea pregăti un nou handset care face parte din aceeași serie Optimus. Vestea vine de la un site coreean, care afirmă că noul...

După ce a oferit publicului tableta LG Optimus Pad și a prezentat și handsetul 3D LG Optimus 3D, producătorul asiatic ar putea pregăti un nou handset care face parte din aceeași serie Optimus. Vestea vine de la un site coreean, care afirmă că noul smartphone poartă numele de LG Optimus Big.

Conform speculațiilor, telefonul va sosi cu un ecran Nova de 4.3 inchi și un procesor single core de 1 GHz. Aceeași sursă menționează și o lansare programată pentru luna viitoare a noului model, cel puțin în Coreea de Sud, unde smartphone-ul va fi vândut de către operatorul LG Telecom. Există și o imagine (cea de mai sus), care susține acest zvon, comparând telefonul cu un iPhone, pentru o idee mai bune asupra dimensiunilor sale.

Acesta ar fi al doilea model LG cu ecran Nova, după LG Optimus Black, dar din păcate lista de specificații a acestui terminal este destul de limitată. Avantajul unui ecran Nova? în primul rând un consum de energie cu 50% mai redus decât un LCD normal și un nivel de luminozitate de 2 ori mai ridicat.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×