HTC-ul dual core cu ecran 3D sosește În Europa - HTC EVO 3D, În curând În variantă GSM

1.683 ori
<b>HTC-ul dual core cu ecran 3D sosește În Europa - HTC EVO 3D, În curând În variantă GSM</b>Un tweet al celor de la HTC Franța (a fost șters între timp) ne indică faptul că foarte apreciatul smartphone HTC EVO 3D urmează să sosească în Europa. Francezii vor fi primii care vor beneficia de acest terminal, ale cărui atuuri principale...

Un tweet al celor de la HTC Franța (a fost șters între timp) ne indică faptul că foarte apreciatul smartphone HTC EVO 3D urmează să sosească în Europa. Francezii vor fi primii care vor beneficia de acest terminal, ale cărui atuuri principale sunt procesorul dual core, ecranul și camerele 3D.

Prezentat la showul CTIA 2011, de săptămâna trecută, acest handset folosește un CPU Snapdragon dual core de 1.2 GHz, un ecran 3D de 4.3 inch și cu rezoluție de 960 x 540 pixelis, plus 4 GB memorie internă. în plus, terminalul vine cu 1 GB RAM și camere duale de 5 megapixeli în partea din spate, capabile de captură video 3D 720p.

HTC Evo 3D

HTC EVO 3D rulează Android 2.3 Gingerbread și folosește o baterie de 1730 mAh, care va face față cu brio conexiunii WiMAX. în vreme ce acest telefon va debuta în SUA prin Sprint în primăvară, am putea vedea o lansare în Europa în aceeași perioadă, sau în cel mai rău caz în vara.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×