Filmul biografic despre viața lui Steve Jobs se lansează pe 16 august

Autor:  | Publicat în:  Apple 861 ori
<b>Filmul biografic despre viața lui Steve Jobs se lansează pe 16 august</b>Companiile care se ocupă cu realizarea filmului jOBS au dat deja chix o dată, nereușind să respecte termenul limită de aprilie 2013, când trebuia să apară filmul biografic despre viața lui Steve Jobs. Avându-l în rol principal pe Ashton...

Companiile care se ocupă cu realizarea filmului jOBS au dat deja chix o dată, nereușind să respecte termenul limită de aprilie 2013, când trebuia să apară filmul biografic despre viața lui Steve Jobs. Avându-l în rol principal pe Ashton Kutcher, producția va fi acum lansată în luna august, pe 16.

Open Road și Five Star Films s-au plâns că nu au avut timp destul să pună în mișcare mașinăria de marketing și să promoveze filmul cum trebuie, de aici și amânarea sa. Sunt surprins că nici măcar la această oră nu există un trailer în cinematografe pentru acest film. Josh Gad îl va juca pe simpaticul Steve Wozniak, co-fondator Apple împreună cu Jobs și din câte am înțeles din primele previzionări ale fimului, Kutcher nu face o treabă prea bună în această producție.

jOBS

Aflați și că se mai află în pregătire și un alt film despre Steve Jobs, unul de mai mare amploare, realizat de către Sony și având în spate pe cei care au scris scenariul de la The Social Network. Sunt tare curios cine îl va juca pe Jobs în versiunea îmbătrânită în acel film. Poate John Malkovich? Ben Kingsley?

jOBS

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×