Filmul despre Steve Jobs se va numi "jOBS", vor exista scene filmate În garajul original Apple

1.063 ori
<b>Filmul despre Steve Jobs se va numi "jOBS", vor exista scene filmate În garajul original Apple</b>După cum știți, ca în cazul multor alte startup-uri de succes, Apple s-a născut într-un garaj, prin munca a doi oameni: Steve Jobs și Steve Wozniak. Ei bine, această naștere va fi reconstituită în filmul jOBS, cel în care Ashton Kutcher îl va...

După cum știți, ca în cazul multor alte startup-uri de succes, Apple s-a născut într-un garaj, prin munca a doi oameni: Steve Jobs și Steve Wozniak. Ei bine, această naștere va fi reconstituită în filmul jOBS, cel în care Ashton Kutcher îl va juca pe excentricul guru, care a condus Apple către succes timp de mai multe decenii.

Există două filme despre Steve Jobs în producție în acest moment. Unul este cel produs de Sony, cu un scenariu scris de Aaron Sorkin, bazat pe biografia oficială a lui Jobs, scrisă de Walter Isaacson. Celălalt este un film independent, cu Ashton Kutcher, despre care vorbim aici. Ashton a fost deja surprins în îmbrăcămintea specifică lui Jobs: adidași, jeanși și bluza pe gât. Ei bine, acum aflăm că o parte din filmul jOBS va fi filmată în garajul original în care Woz și Steve s-au apucat de lucru la Apple.

Parte din filmul jOBS va fi filmată În garajul original În care Woz și Steve s-au apucat de lucru la Apple.

Acest garaj se afla in zona în care Jobs a crescut, din orașul Los Altos. Regizorul Joshua Michael Stern nu este unul foarte cunoscut la Hollywood, dar el își va încerca norocul cu această producție importanta. Să sperăm că Ashton va reuși să surprindă spiritul lui Jobs și să ne depășească așteptările.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×