Live on Windows Phone actualizat; MS integrează profilul de Twitter În People Hub

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 725 ori
<b>Live on Windows Phone actualizat; MS integrează profilul de Twitter În People Hub</b>în imaginea de mai jos puteți vedea modul în care a fost integrat Twitter în experiența de utilizare a Hubului People pe Windows Phone. Microsoft tocmai a actualizat modul în care Twitter interacționează cu serviciile Live pe terminalele Windows...

în imaginea de mai jos puteți vedea modul în care a fost integrat Twitter în experiența de utilizare a Hubului People pe Windows Phone. Microsoft tocmai a actualizat modul în care Twitter interacționează cu serviciile Live pe terminalele Windows Phone.

Profilul Twitter al unui contact este astfel asociat cu lista de contacte pe care o aveți pe telefon și adăugat la Notes (telefonul din stânga are update, cel din dreapta nu). Această modificare și actualizare este una foarte minoră, dar ar putea fi un semn că urmează un update mai important. E drăguț, ca să zic așa să vedem descrierea unei persoane în Notes pe Windows Phone, mai ales pentru cei care își postează descrieri serioase pe Twitter și nu citate sau glume.

După cum se întreabă și cei de la wpcentral, e posibil ca actualizarea să fie mai mare de atât și acesta să fie doar un aspect al său. Astfel, dacă ați sesizat vreo altă modificare pe terminalele Windows Phone în ultima săptămână, secțiunea Comentarii de mai jos vă așteaptă să împărtășiți noutățile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×