FingerKeyboard2, o noua tastatura virtuala comoda pentru Windows Mobile

1.561 ori
<b>FingerKeyboard2, o noua tastatura virtuala comoda pentru Windows Mobile</b>Exidler si Rozenthal de la XDA-Developers.com au lansat o noua tastatura virtuala usor de utilizat, care suporta numeroase limbi si terminale Windows Mobile. Developerii care au creat FingerKeyboard2 afirma ca aceasta este cea mai touch-friendly tastatura...

Exidler si Rozenthal de la XDA-Developers.com au lansat o noua tastatura virtuala usor de utilizat, care suporta numeroase limbi si terminale Windows Mobile.

Developerii care au creat FingerKeyboard2 afirma ca aceasta este cea mai touch-friendly tastatura existenta, ea aratand excelent, suportand atat modul portrait, cat si landscape, WVGA si WQVGA, plus QVGA cab si VGA, dar si un layout numeric pentru tastarea cifrelor. Softul suporta si diferite modele de culoare, sugestii de nume prin Windows Mobile Contact si sugestii din Windows Mobile Word.

Layoutul butoanelor virtuale este unul excelent, atat in mod portrait, cat si landscape, iar tastatura vine cu functii utile ca selectarea textului, cut+copy+paste, home, end, stergerea unui singur cuvant, stergerea unui rand, stergerea unui text etc. Veti beneficia si de emoticoane presetate, shortcuturi web presetate si suneturi gen "click" la tastare.

Cei care au testat FingerKeyboard2 afirma ca aplicatia raspunde foarte bine la comenzi, feedbackul scrierii este bun, dar defectul principal este reprezentat de lipsa functiei auto-correct. Din pacate aceasta problema s-ar putea dovedi fatala, in special la scrierea pe un ecran de 2.8 inchi, dar speram ca ea sa se rezolve in curand.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×