Pilula de fun: Reclama la telefonul LG Secret, intre ridicol si sexy

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.769 ori
<b>Pilula de fun: Reclama la telefonul LG Secret, intre ridicol si sexy</b>Stim ca telefonul LG Secret este dotat cu un touchscreen si camera de 5 megapixeli cu suport DivX, dar oare trebuia sa aflam aceste functii dintr-o reclama care se vrea senzuala si devina penibila? Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona...

Stim ca telefonul LG Secret este dotat cu un touchscreen si camera de 5 megapixeli cu suport DivX, dar oare trebuia sa aflam aceste functii dintr-o reclama care se vrea senzuala si devina penibila? Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona reclama:

O tanara domnisoara sexy zace in pat, ca intr-un film pornografic soft, asta in vreme ce utilizatorul telefonului Secret o "controleaza" pe tanara. Fiecare mangaiere pe touchscreen are ca rezultat o mangaiere a tinerei, iar fiecare miscare a handsetului (probabil dotat cu accelerometru) are ca rezultat rostogolirea senzualei dame intr-o parte sau alta a patului.

In cele din urma, in mod inexplicabil, tanarul isi aprinde un trabuc in fata telefonului LG Secret cu care o filma pe domnisoara din ascunzisul sau. Fumul trabucului declanseaza stropitoarele anti-incendiu din casa fetei, iar aceasta incepe sa se miste ca intr-un videoclip prost romanesc, unde dansatoarele sunt plouate, la propriu si la figurat. Pentru ca ridicolul sa fie complet, reclama se incheie cu o animatie care nu face deloc cinste fetei din clip, a carei imagine este suprapusa cu un apel cu ID video al mamei tanarului urmaritor.

Clip:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×