Firefox 4 Android pe HTC Incredible S - Review mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.786 ori
<b>Firefox 4 Android pe HTC Incredible S - Review mobilissimo.ro (Video)</b>Ce smartphone mai bun să testăm proaspăt-lansatul browser Firefox 4 for Android decât HTC Incredible S. Mozilla afirmă că noul său browser mobil este de 3 ori mai rapid decât cel standard de pe Android. Așa să fie? Aflați din recenzia noastră...

Ce smartphone mai bun să testăm proaspăt-lansatul browser Firefox 4 for Android decât HTC Incredible S. Mozilla afirmă că noul său browser mobil este de 3 ori mai rapid decât cel standard de pe Android. Așa să fie? Aflați din recenzia noastră video de mai jos!

Am apreciat din start faptul că taburile sunt dispuse într-un mod foarte original, fiind accesibile oricând în vreme ce navigați printr-o simplă mișcare swipe cu degetul pe ecran către dreapta. Un swipe către stânga vă dezvăluie butoanele navigaționale și cel pentru Setări. De asemenea, veți avea acum la dispoziție întreg ecranul pentru navigarea web, deoarece bara de căutare/adrese va dispărea de îndată ce dați scroll către partea inferioară a ecranului.

Din păcate, această versiune a lui Firefox for Android nu vine cu suport Adobe Flash, deocamdată, dar suntem siguri că problema se va remedia cât de curând. Viteza acestui browser este cu adevărat impresionantă și asta v-o spune o persoană care a încercat Opera Mobile 11 pe un Nokia E7, de asemenea un browser și un terminal de calitate.

De menționat este și funcția Firefox Sync, care sincronizează parolele, taburile și setările pe care le aveți pe browserul Firefox de pe un PC sau alt terminal. Astfel, puteți începe o sesiune de navigare cu taburi deschise pe computer și o veți continua din mers pe telefonul mobil, cu aceleași taburi deschise, pur și simplu prin sincronizare.

Un alt punct în plus este funcția care ne permite să salvăm paginile web sub formă de PDF pentru vizualizarea ulterioară. Ați descărcat Firefox 4 pentru Android deja? Dacă nu, vi-l recomandăm cu căldură! îl găsiți în Android Market, gratuit.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×