HTC Pyramid, următorul hit high end al producătorului taiwanez? Rulează Android 2.3.2, vine cu procesor de 1.2GHz

2.092 ori
<b>HTC Pyramid, următorul hit high end al producătorului taiwanez? Rulează Android 2.3.2, vine cu procesor de 1.2GHz</b>După o serie de scăpări de imagini și specificații, care au ajuns pe web într-un mod sau altul, se pare că terminalul HTC Pyramid nu a fost gata de prezentare la MWC 2011 luna trecută, dar ar putea fi anunțat în următoarele săptămâni. Ceea...

După o serie de scăpări de imagini și specificații, care au ajuns pe web într-un mod sau altul, se pare că terminalul HTC Pyramid nu a fost gata de prezentare la MWC 2011 luna trecută, dar ar putea fi anunțat în următoarele săptămâni. Ceea ce vedeți mai jos sunt două imagini noi cu acest handset cu dotări atractive.

Dacă zvonurile sunt reale, telefonul va rula Android 2.3.2, folosind un procesor Snapdragon de 1.2 GHz. Lista de dotări a noului HTC va include și 768 MB RAM și un display touch qHD de 4.3 inchi, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli. în ce privește designul, partea din spate a lui Pyramid aduce foarte mult cu cea a lui HTC 7 Mozart.

în plus, noul smartphone va folosi o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED, care ne amintește de dotarea foto similară a lui HTC Incredible S, pe care îl avem în teste în acest moment. Revenind la HTC Pyramid, telefonul include și o cameră secundară și o carcasă unibody din aluminiu, în bună tradiție a modelelor HTC Legend, Desire HD și 7 Mozart.

htc pyramid

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×