Nokia produce primele telefoane Windows Phone 7 În România!? Imagini În premieră cu un astfel de smartphone, de la un inginer din Jucu!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.127 ori
<b>Nokia produce primele telefoane Windows Phone 7 În România!? Imagini În premieră cu un astfel de smartphone, de la un inginer din Jucu!</b>Fabrica Nokia de la Jucu se pare că ne mai rezervă numeroase surpr1ze, astfel că aflăm de la Engadget via GSMDome că un inginer al acestei întreprinderi ar fi scăpat o imagine cu primul telefon Windows Phone 7 produs de Nokia. Ei bine, se pare că...

Fabrica Nokia de la Jucu se pare că ne mai rezervă numeroase surpr1ze, astfel că aflăm de la Engadget via GSMDome că un inginer al acestei întreprinderi ar fi scăpat o imagine cu primul telefon Windows Phone 7 produs de Nokia. Ei bine, se pare că acest gen de terminale vor fi Made în Romania până la urmă!

Sursa pare a fi de încredere, de vreme ce în știrea de pe faimosul blog tech este citat și Răzvan Petrescu, country manager Nokia România, care afirmă că "securitatea fabricii va fi întărită, ca urmare a acestui incident". Scăparea este doar începutul noului val de designuri și modele ale finlandezilor care se vor adapta la colaborarea cu Microsoft.

Nokia WP7 Cluj - Jucu

Dacă Nokia va merge pe această linie de design succesul va fi garantat, iar dacă aveți întrebări cu privire la handsetul din imagine, din păcate nu avem informații despre dotările sale. Putem totuși presupune că acest model vine cu un display touch capacitiv de 4 inchi, 8 sau 16 GB memorie internă și o cameră de 5 sau 8 megapixeli.

Pe când și o tabletă made în Jucu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×