Firefox in varianta mobila, acum sub un nou logo

Autor:  | Publicat în:  Software 1.451 ori
<b>Firefox in varianta mobila, acum sub un nou logo</b>Mozilla a lansat o provocare fanilor sai, sub forma unui concurs care presupunea crearea unei noi embleme oficiale pentru versiunea mobila a browserului Firefox. Castigatorul a fost "Pocketfox", cu logo-ul pe care il puteti admira in imagine, simplu si...

Mozilla a lansat o provocare fanilor sai, sub forma unui concurs care presupunea crearea unei noi embleme oficiale pentru versiunea mobila a browserului Firefox. Castigatorul a fost "Pocketfox", cu logo-ul pe care il puteti admira in imagine, simplu si inovator, creatia lui Yaroslaff Chekunov.

Noul logo reprezinta un buzunar, din care se poate vedea iesind coada celebrei vulpi aurii. Aceasta imagine va fi folosita drept simbolul oficial al noului browser mobil Firefox, drept avatar pe site-uri de social networking, pe mozilla.com, pe tricouri si multe altele. Yaroslaff este din orasul Krasnodar, Rusia si afirma ca sotia l-a inspirat pentru noul design, dar si brandul Firefox in sine.

Intre timp, Mozilla a lansat o noua provocare, care presupune crearea unui design special cu ocazia implinirii a 5 ani de Firefox. Noul simbol va trebui sa arate realizarile companiei si marimea comunitatii care foloseste celebrul browser Firefox. Castigatorul va avea sansa de a-si vedea opera pe un wallpaper desktop sau tricouri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×