Firefox OS 1.3 vine cu grafică Îmbunătățită și suport dual SIM, plus performanță audio crescută

Autor:  | Publicat în:  Firefox 786 ori
<b>Firefox OS 1.3 vine cu grafică Îmbunătățită și suport dual SIM, plus performanță audio crescută</b>Mozilla a început să ofere Firefox OS 1.3 către partenerii săi hardware, iar ZTE Open C, telefon de 100 de dolari e printre primele modele livrate cu acest OS la bord. Noul release aduce suport pentru telefoane dual SIM, îmbunătățiri de cameră,...

Mozilla a început să ofere Firefox OS 1.3 către partenerii săi hardware, iar ZTE Open C, telefon de 100 de dolari e printre primele modele livrate cu acest OS la bord. Noul release aduce suport pentru telefoane dual SIM, îmbunătățiri de cameră, dar și alte aspecte multimedia evoluate.

Firefox OS 1.3 include în changelog și grafică îmbunătățită, suport pentru gaming cu WebGL și WebAudio, dar și o aplicație galerie care va permite să aranjați fotografiile după lună și să afișați detalii despre fișiere. îmbunătățirile de camera includ autofocalizare continuă și suport pentru blitz pe terminalele compatibile. Noul Firefox OS primește și control al playbackului muzical din zona de notificări și lockscreen.

în cele din urmă, noul release aduce suport pentru notificări prin email și conturi de mail POP3, dar și suport pentru partajarea de multiple fișiere prin conexiuni Bluetooth. Aplicațiile vor fi acum aranjate în "Smart Collections" pe homescreen, în categorii că Social, Games sau Music. Mozilla testează și suportul NFC, dar el e în faza experimentală deocamdată.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×