Firefox OS poate fi încercat pe orice terminal Android, prin intermediul unui launcher dedicat

2.131 ori
<b>Firefox OS poate fi încercat pe orice terminal Android, prin intermediul unui launcher dedicat</b>Printre sistemele de operare destinate terminalelor mobile, se află și Firefox OS, o platformă ce nu este destul de populară printre&nbsp;consumatori. Cu scopul de a atrage noi utilizatori, cei de la Firefox vin cu o aplicație de tip apk dezvoltată...

Printre sistemele de operare destinate terminalelor mobile, se află și Firefox OS, o platformă ce nu este destul de populară printre consumatori. Cu scopul de a atrage noi utilizatori, cei de la Firefox vin cu o aplicație de tip apk dezvoltată pentru telefoanele Android, o aplicație ce ne aduce interfața Firefox OS pe ecran.

Aceasta se numește Firefox OS 2.5 Developer Preview, și este un soi de aplicație experimentală ce ne permite testarea unei versiuni aproape complete a sistemului de operare dezvoltat de către Firefox. APK-ul are o mărime de aproximativ 88 mb, și vine ca un launcher ce va încolui interfața principală a telefonului nostru.

Totuși, pe lângă interfața schimbată, avem parte și de câteva aplicații de sistem modificate, cum este cazul meniului de apelare, a calendarului, sau al mesageriei. De asemenea, aflați că Firefox OS poate fi instalat complet pe unele terminale Android: Nexus 4, Nexus 5, Xperia Z2, sau Xperia Z3.

Puteți descărca Firefox OS 2.5 Developer Preview de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×