Firefox OS testat pe Sony Xperia E: iată un experiment interesant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.306 ori
<b>Firefox OS testat pe Sony Xperia E: iată un experiment interesant (Video)</b>Mozilla a reușit să strângă o serie de parteneri foarte interesanți pentru inițiativa Firefox OS și deși platforma da încă senzația de produs nefinisat, ea are potențialul să strângă o cotă de piață serioasă în zona low end. Hai să...

Mozilla a reușit să strângă o serie de parteneri foarte interesanți pentru inițiativa Firefox OS și deși platforma da încă senzația de produs nefinisat, ea are potențialul să strângă o cotă de piață serioasă în zona low end. Hai să vedem cum se implica Sony în acest proiect!

Gigantul japonez a postat pe YouTube un demo cu un telefon Xperia E pe care rulează Firefox OS și functioneaza chiar bine, trebuie să spun. La MWC 2013 am văzut o abundență de modele cu acest OS la bord, în special terminale ZTE și Alcatel, dar acest model Sony se comportă mai bine și nu pare a suferi de lag prea mare sau blocaje. Vedem și camera în acțiune, cu o interfață foarte simplă și pinch to zoom la o fotografie proaspăt realizata.

Sony afirma că a oferit dezvoltatorilor un ROM experimental cu Firefox OS, deci dacă sunteți posesorul anumitor handseturi Xperia, puteți face și voi acest test. Scopul este ca Mozilla să obțină feedbackul necesar pentru a corecta problemele și a îmbunătăți funcționarea OS-ului. Trebuie să recunosc că acesta nu e chiar cel mai rapid OS din lume și există și limitări ale funcitilor sale, dar totul este în faza incipientă deocamdată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×