Prototip de telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la vânzare pe eBay!

1.186 ori
<b>Prototip de telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la vânzare pe eBay!</b>E fascinant faptul că Sony/Sony Ericsson a ales să evite realizarea unui telefon Windows Phone, deși celebra sa serie Xperia a debutat cu două modele Windows Mobile. Asta nu înseamnă că în culise Sony nu a lucrat la astfel de telefoane, unele...

E fascinant faptul că Sony/Sony Ericsson a ales să evite realizarea unui telefon Windows Phone, deși celebra sa serie Xperia a debutat cu două modele Windows Mobile. Asta nu înseamnă că în culise Sony nu a lucrat la astfel de telefoane, unele ajungând chiar pe web sub formă de imagini sau chiar... licitații pe eBay.

Ei bine, în ziua de azi puteți cumpăra un prototip Sony Ericsson Julie, poate singurul model Windows Phone produs de compania japoneză. La Mobile World Congress 2010 Sony era anunțat că un partener hardware al inițiativei Windows Phone, dar nimic nu s-a materializat de atunci. și LG și Dell au avut câteva încercări în această zonă, dar și ei au dispărut din peisaj. Pe eBay Olanda puteți găsi un Sony Ericsson Julie, prototip de care am mai auzit și chiar un handset funcțional cu Windows Phone.

Prototip de telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la vânzare pe eBay!

Aflăm că acest model vine cu o tastatură glisantă care pare chiar comodă, o cameră de 8 megapixeli, 16 GB memorie internă și suport GSM triband. Telefonul e deblocat și arata destul de bine. Evident, el nu are parte de suport oficial de la Microsoft, dar vă puteți lăuda cu un telefon unic în lume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×