MWC 2013: Samsung Galaxy Young Într-o experiență hands on cu un terminal de buget (video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.806 ori
<b>MWC 2013: Samsung Galaxy Young Într-o experiență hands on cu un terminal de buget (video)</b>Samsung Galaxy Young a fost anunțat la începutul lunii februarie, împreună cu Galaxy Frame, iar acest handset este unul de buget, adresat publicului tânăr. El aduce dotări rezonabil pentru un preț care va fi undeva între 100 și 200 de euro,...

Samsung Galaxy Young a fost anunțat la începutul lunii februarie, împreună cu Galaxy Frame, iar acest handset este unul de buget, adresat publicului tânăr. El aduce dotări rezonabil pentru un preț care va fi undeva între 100 și 200 de euro, dacă ne permiteți speculația.

Handsetul arată bine, cu o ramă metalică în jurul său și o carcasă platificata albă, care pare destul de rezistență. Observăm prezența unui buton Home fizic și a doua butoane capacitive în partea inferioară. Samsung Galaxy Young va avea și o versiune dual SIM, iar terminalul va sosi în magazine în primul trimestru al acestui an. Telefonul măsoară 12.5 mm în grosime, cântărește 112 grame și vine cu un display TFT de 3.27 inch, cu rezoluție  de 320 x 480 pixeli.

Samsung Galaxy Young

Alte dotări includ slot microSD, 4 GB memorie internă, 768 MB RAM și suport pentru conectivitate HSDPA cu viteza de 7.2 Mbps. Camera sa principală este de 3.15 MP, iar cea din față este una VGA. Sub carcasa se ascunde un CPU de 1 GHz, iar handsetul rulează Android 4.1.2 Jelly Bean. Acest model de telefon dispune de o baterie de 1300 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×