Firefox si Opera folosite si pe iPhone

948 ori
<b>Firefox si Opera folosite si pe iPhone</b>iPhone-ul este cunoscut pentru suportul pe care-l primeste din parte developerilor, prin intermediul aplicatiilor third party. Softurile sunt puse la dizpozitia publicului prin AppStore, care va fi lansat peste cateva saptamani, urmand modelul iTunes. Din...

iPhone-ul este cunoscut pentru suportul pe care-l primeste din parte developerilor, prin intermediul aplicatiilor third party. Softurile sunt puse la dizpozitia publicului prin AppStore, care va fi lansat peste cateva saptamani, urmand modelul iTunes.

Din pacate nici un developer nu a "luat taurul de coarne" incercand sa creeze un browser third party pentru iPhone. O astfel de aplicatie ar creste numarul de optiuni la capitolul browsing pentru posesorii telefonului produs de Apple, asta in cazul in care nu considerati ca Safari este perfect. De asemenea numarul mare de pluginuri cu care vor sosi eventualele browsere third party, ar putea permite functionarea tehnologiei Flash pe iPhone.

Cei de la iPhone Atlas au totusi o veste proasta:  se pare ca probleme browserelor web third party este determinata de SDK-ul iPhone, care blocheaza orice proces de dezvoltare la acest capitol. Este foarte posibil ca Apple sa nu permita rularea unor aplicatii third party, in special a celor cu pluginuri, cum este cazul browserului Firefox, bazat pe Gecko. Ar fi interesant ca Mozilla sa reuseasca totusi sa isi porteze browserul, in varianta mobila pe iPhone, in special acum cand l-am vazut pe Firefox 3 in actiune.

Sursa: Gadget Zone

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×