Firmware-ul iPhone 2.0 acum disponibil!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.185 ori
<b>Firmware-ul iPhone 2.0 acum disponibil!</b>In ajunul lansarii lui iPhone 3G, acest telefon va domina cu siguranta blogosfera, dar gasim loc si pentru un alt eveniment la fel de important: lansarea firmware-ului 2.0 pentru iPhone. Procesul de download incepe cu ajutorul acestui link, dar retineti...

In ajunul lansarii lui iPhone 3G, acest telefon va domina cu siguranta blogosfera, dar gasim loc si pentru un alt eveniment la fel de important: lansarea firmware-ului 2.0 pentru iPhone. Procesul de download incepe cu ajutorul acestui link, dar retineti ca trebuie sa faceti backup inainte de a instala noul firmware.

Conform celor de la Apple, toate datele din memoria handsetului dumneavoastra vor fi sterse. In acest caz, iTunes va va oferi ocazia de a face un backup media al terminalului in functie de continuturile stocate in memoria acestuia si in iTunes Library. Retineti ca trebuie sa verificati daca aveti destul spatiu pe Mac sau PC pentru a face backupul potrivit capacitatii iPhone-ului pe care-l folositi.

Pentru a instala noul firmware descarcati fisierul .ipsw de aici, apoi conectati iPhone-ul la computer si porniti iTunes. Sub tabul iPhone dati Option+Click (Mac) sau CTRL+Click (PC) pe butonul "Update". Veti alege fisierul de firmware care trebuie descarcat si apoi veti astepta ca instalarea lui iPhone 2.0 OS sa fie terminata.

Veti avea nevoie de acest firmware pentru a vizita proaspat deschisul Apple AppStore de pe iPhone. Daca doriti sa aruncati o privire peste noile aplicatii, puteti updata iTunes la versiunea 7.7 de pe PC-ul dumneavoastra. Retineti faptul ca acest update de firmware al lui iPhone IMPLICA RISCURI, el nefiind oficial, desi este oferit de Apple.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×