Firmware-ul iPhone 2.1 beta 4 exclude serviciul Push

907 ori
<b>Firmware-ul iPhone 2.1 beta 4 exclude serviciul Push</b>Firmware-ul 2.1 pentru iPhone este programat pentru lansare in luna septembrie a acestui an si am primit deja informatii despre diferite update-uri in faza beta, astfel ca am ajuns acum la versiunea cu numarul 4. iPhone 2.1 beta 4 va dezactiva serviciul...

Firmware-ul 2.1 pentru iPhone este programat pentru lansare in luna septembrie a acestui an si am primit deja informatii despre diferite update-uri in faza beta, astfel ca am ajuns acum la versiunea cu numarul 4.
iPhone 2.1 beta 4 va dezactiva serviciul care permite rularea in fundal a aplicatiilor native. Asta inseamna ca notificarea Push a fost exclusa pentru o perioada nedeterminata, revenind pe lista de specificatii atunci cand Apple va fi gata sa rezolve problema. Speram ca acest feature sa revina pe popularul terminal, de vreme ce exista utilizatori care se bazeaza pe o astfel de functie.

Apple afirma ca developerii nu vor mai putea folosi codul pentru notificare, fara a oferi prea multe informatii despre viitoarele versiuni beta. Asta inseamna si ca developerii third party isi vor amana planurile care implica utilizarea acestui feature pentru noile lor aplicatii, pana ce Apple trece peste acest hop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×