iTreo 800p disponibil pe eBay: inca o farsa

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.430 ori
<b>iTreo 800p disponibil pe eBay: inca o farsa</b>Stim ca numeroase telefoane nelansate inca isi fac aparitia pe eBay, dar iata ca terminale cu adevarat incredibile sunt puse in vanzare prin intermediul celebrului portal. Un exemplu este si acest bizar iTreo 800p. In descrierea telefonului este mentionat...

Stim ca numeroase telefoane nelansate inca isi fac aparitia pe eBay, dar iata ca terminale cu adevarat incredibile sunt puse in vanzare prin intermediul celebrului portal. Un exemplu este si acest bizar iTreo 800p.

In descrierea telefonului este mentionat numele BlackBerry Pearl 8130, dar din pacate terminalul a fost deja scos de pe eBay, frauda fiind depistata. Ce este un iTreo 800p? O combinatie intre iPhone si Palm Treo, un hibrid ciudat care este mai degraba un Treo 800W decat un iPhone. Si totul doar la pretul de 349.99 dolari plus un handset livrat imediat ziua urmatoare.

Ne-ar fi surprins mai putin daca am fi vazut noul Treo Pro pe eBay decat acest Frankenstein al telefoniei mobile. Nu cu mult timp in urma vedeam si un Sony Ericsson XPERIA X1 pe eBay, ba chiar si un BlackBerry Thunder si acum si acest handset... Credibilitatea serviciului este in continua scadere, dar daca Nokia Tube nu apare si el pe lista atunci lista fraudelor nu va fi completa.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×