Allview X3 Soul Mini unboxing + concurs: scoatem din cutie un telefon Allview metalic compact şi accesibil (Video)

5.953 ori
<b>Allview X3 Soul Mini unboxing + concurs: scoatem din cutie un telefon Allview metalic compact şi accesibil (Video)</b>Allview X3 Soul Mini a debutat la &icirc;nceputul acestei luni, ca varianta Mini a handsetului Allview X3 Soul. Terminalul a ajuns la noi &icirc;n teste şi &icirc;l scoatem din cutie mai jos, iar mai mult dec&acirc;t at&acirc;t, vi-l oferim şi la...

Allview X3 Soul Mini a debutat la începutul acestei luni, ca varianta Mini a handsetului Allview X3 Soul. Terminalul a ajuns la noi în teste şi îl scoatem din cutie mai jos, iar mai mult decât atât, vi-l oferim şi la concurs, dacă urmaţi regulile de la finalul articolului.

Telefonul costă 849 lei, iar în cutia sa se află o cheiţă metalică pentru accesul la sloturi, cablul USB, încărcătorul, folia pentru ecran, manualul şi codul Bitdefender. Nu există căşti la pachet, iar Allview X3 Soul Mini se remarcă printr-un corp metalic compact, cu talie de 7.2 mm şi greutate de 129 grame. Terminalul e unul dual SIM, cu ecran de 5 inch 720p cu panou 2.5D.

Allview X3 Soul Mini, continutul cutiei

El rulează Android 5.1, folosindu-se de un procesor quad core şi 1 GB RAM, plus 16 GB stocare şi slot microSD. Noul handset vine pe gri, auriu sau argintiu şi integrează o cameră de 13 MP cu funcţie picture in picture, dar şi o cameră frontală de 5 MP. Bateria sa este o unitate de 2350 mAh, iar Allview X3 Soul Mini aduce şi suport LTE şi Bluetooth 4.0.

Allview X3 Soul Mini scos din cutie

Terminalul e foarte uşor şi comod în mâna utilizatorului şi prima impresie este bună, mai ales la capitolul design. Şi acum hai să vedem care sunt regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe site-ul Allview
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariu la articol de unboxing/review cu răspuns la întrebarea: "Menţionaţi 3 situaţii în care puteţi folosi funcţia picture în picture"
  4. Share public la articolul de unbox/review pe contul personal de Facebook

Cele 4 capturi sunt trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview X3 Soul Mini", plus numele vostru real, număr de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea loc la o dată ce va fi anunțată cu ocazia publicări recenziei și va fi efectuată prin random.org.

Prețuri actualizate:

Allview X3 Soul Mini video unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×