Allview X3 Soul Mini unboxing + concurs: scoatem din cutie un telefon Allview metalic compact şi accesibil (Video)

6.008 ori
<b>Allview X3 Soul Mini unboxing + concurs: scoatem din cutie un telefon Allview metalic compact şi accesibil (Video)</b>Allview X3 Soul Mini a debutat la &icirc;nceputul acestei luni, ca varianta Mini a handsetului Allview X3 Soul. Terminalul a ajuns la noi &icirc;n teste şi &icirc;l scoatem din cutie mai jos, iar mai mult dec&acirc;t at&acirc;t, vi-l oferim şi la...

Allview X3 Soul Mini a debutat la începutul acestei luni, ca varianta Mini a handsetului Allview X3 Soul. Terminalul a ajuns la noi în teste şi îl scoatem din cutie mai jos, iar mai mult decât atât, vi-l oferim şi la concurs, dacă urmaţi regulile de la finalul articolului.

Telefonul costă 849 lei, iar în cutia sa se află o cheiţă metalică pentru accesul la sloturi, cablul USB, încărcătorul, folia pentru ecran, manualul şi codul Bitdefender. Nu există căşti la pachet, iar Allview X3 Soul Mini se remarcă printr-un corp metalic compact, cu talie de 7.2 mm şi greutate de 129 grame. Terminalul e unul dual SIM, cu ecran de 5 inch 720p cu panou 2.5D.

Allview X3 Soul Mini, continutul cutiei

El rulează Android 5.1, folosindu-se de un procesor quad core şi 1 GB RAM, plus 16 GB stocare şi slot microSD. Noul handset vine pe gri, auriu sau argintiu şi integrează o cameră de 13 MP cu funcţie picture in picture, dar şi o cameră frontală de 5 MP. Bateria sa este o unitate de 2350 mAh, iar Allview X3 Soul Mini aduce şi suport LTE şi Bluetooth 4.0.

Allview X3 Soul Mini scos din cutie

Terminalul e foarte uşor şi comod în mâna utilizatorului şi prima impresie este bună, mai ales la capitolul design. Şi acum hai să vedem care sunt regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe site-ul Allview
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariu la articol de unboxing/review cu răspuns la întrebarea: "Menţionaţi 3 situaţii în care puteţi folosi funcţia picture în picture"
  4. Share public la articolul de unbox/review pe contul personal de Facebook

Cele 4 capturi sunt trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview X3 Soul Mini", plus numele vostru real, număr de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea loc la o dată ce va fi anunțată cu ocazia publicări recenziei și va fi efectuată prin random.org.

Prețuri actualizate:

Allview X3 Soul Mini video unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×