Flash pe iPhone, prin intermediul browserului SkyFire?

1.226 ori
<b>Flash pe iPhone, prin intermediul browserului SkyFire?</b>Browserul SkyFire are un motiv in plus sa fie apreciat de catre posesorii de terminale iPhone, el aducand suportul Flash pe platforma iOS. Ramane totusi de vazut daca Apple va aproba acest browser, fiind cunoscuta politica lor de a respinge orice soft...

Browserul SkyFire are un motiv in plus sa fie apreciat de catre posesorii de terminale iPhone, el aducand suportul Flash pe platforma iOS. Ramane totusi de vazut daca Apple va aproba acest browser, fiind cunoscuta politica lor de a respinge orice soft care nu se conformeaza cu regulile stricte specifice lui Steve Jobs.

SkyFire exista deja pe platforma Windows Mobile si il veti gasi si pe Symbian, fiind un browser apreciat de utilizatorii ambelor OS-uri. In speranta ca Apple va aproba totusi acest soft, ne amintim ca (printr-o minune) gigantul din Cupertino a permis si lui Opera Mini sa ruleze pe iPhone. Surse din cadrul echipei de dezvoltatori SkyFire, care il porteaza pe iOS afirma ca o versiune pentru iPhone ar putea fi trimisa spre aprobare catre Apple chiar in aceasta saptamana.

Oare isi va calca Apple pe inima si va aproba aceasta "poarta" catre continuturi Flash pe terminalul sau? Cel mai probabil raspunsul va fi... "nu".

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×