iPhone 4 va sosi intr-o versiune fara probleme hardware, la finalul acestei luni

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.115 ori
<b>iPhone 4 va sosi intr-o versiune fara probleme hardware, la finalul acestei luni</b>Direct din Mexic ne vine o veste care s-ar putea sa ii bucure pe cei care ar fi dorit sa cumpere un iPhone 4, dar s-au abtinut de teama problemelor cu antena. Conform unui director din cadrul operatorului local Telcel, Apple urmeaza sa lanseze o versiune...

Direct din Mexic ne vine o veste care s-ar putea sa ii bucure pe cei care ar fi dorit sa cumpere un iPhone 4, dar s-au abtinut de teama problemelor cu antena. Conform unui director din cadrul operatorului local Telcel, Apple urmeaza sa lanseze o versiune noua a terminalului sau, care corecteaza problemele cu semnalul si antena.

Lansarea va veni pana la finalul lunii septembrie si trebuie mentionat ca Telcel a inceput sa vanda modele iPhone 4 de vinerea trecuta, pe masura ce handsetul a debutat si in tari precum Portugalia, Grecia, Cehia sau Polonia. Apple isi va mentine oferta ce implica o carcasa gratuita speciala, care va rezolva problemele cu semnalul in cazul modelelor defectuoase iPhone 4, dar pe 30 septembrie gratuitatea aceasta va expira.

Banuim ca aceasta data va marca momentul in care gigantul din Cupertino va mai organiza o conferinta de presa si ne va spune in sfarsit care e problema cu iPhone 4, fara a arata cu degetul catre alti producatori de telefoane, cum au facut ultima oara Steve Jobs & co.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×