FlexPai este primul telefon pliabil real, cu procesor Snapdragon 8150

2.069 ori
<b>FlexPai este primul telefon pliabil real, cu procesor Snapdragon 8150</b>Pe neașteptate titlul de primul smartphone pliabil pe care Samsung părea a-l obține peste doar câteva zile atunci când are în plan să prezinte un asemenea device este furat de către o companie chineză no-name. Aceștia prezintă modelul

Dacă vi se păreau impresionante lansările din ultimele zile, cele de terminale Huawei, OnePlus, Apple sau ZTE, ei bine surpriza vine de la o companie aparent necunoscută, Rouyu Technology. Această a prezentat FlexPai, primul telefon pliabil real, care chiar se îndoaie. Inaugurează și procesorul Snapdragon 8150, urmașul lui Snapdragon 845 și derivat din Snapdragon 850. Este un CPU de 7 nm, care va fi la mare căutare anul viitor.

FlexPai

Pliabilul vine cu un ecran de 7.8 inch desfăcut, cu aspect 4:3 și scade la 4 inch când este îndoit. Ecranul acestui device este un AMOLED, care se îndoaie pe din două. Softul rulat este cunoscut drept Water OS și poate face trecerea între utilizarea a jumătate de ecran și cea a ecranului întreg. Pe jumătate de ecran poate fi afișat doar un wallpaper.

Există și o cameră duală la bord, de 16 MP + 20 MP, iar a două cameră vine cu obiectiv telephoto. FlexPai măsoară 7.6 mm în grosime și ajunge la 15.2 mm când este îndoit. Balamaua a fost testată la 200.000 ori pentru rezistență și a făcut față cu brio. La bord se mai află și 6 sau 8 GB RAM, 128 sau 512 GB stocare, plus încărcare rapidă.

Prețul de pornire este de 1135 euro, care pare destul de mare, până îți dai seamă că e primul pliabil real și că inaugurează un CPU de 2019.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×