Flirteaza si joaca poker pe iPhone

1.432 ori
<b>Flirteaza si joaca poker pe iPhone</b>Cei de la Apple incearca (neoficial) sa extinda gama de servicii multimedia oferite de iPhone, ajungandu-se chiar la jocuri de noroc disponibile pentru utilizatorii care se simt destul de norocosi sa le incerce. Cu cateva luni inainte de lansarea...

Cei de la Apple incearca (neoficial) sa extinda gama de servicii multimedia oferite de iPhone, ajungandu-se chiar la jocuri de noroc disponibile pentru utilizatorii care se simt destul de norocosi sa le incerce.

Cu cateva luni inainte de lansarea oficiala, producatorii incearca sa faca din iPhone terminalul cu cele mai multe functii si dotari de pe piata. Nemultumiti cu actualele functii gen iPod, Apple vor include si servicii aditionale printre care se numara si jocurile de noroc. O versiune a celebrului joc de poker "Texas Hold' Em" este disponibila pe site-ul Apple, la o rezolutie ideala pentru iPhone si este deocamdata disponibil pentru iPod.

Nu este doar vorba de jocuri de noroc, ci si de jocuri de...agatat si flirt pentru cei singuri la modul cronic. Astfel producatorii vor lansa si un serviciu de dating pe terminalul multimedia atat de asteptat. Numele provizoriu al serviciului este (atat de evident) iPhoneFlirt. Va vom tine la curent cu toate functiile si serviciile adaugate, asta pana vom putea in sfarsit sa atingem telefonul, care pare a fi un miraj deocamdata, in special pentru piata romaneasca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×