Folia protectoare pentru ecranul lui Samsung Galaxy S III comparată cu Galaxy S II

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.610 ori
<b>Folia protectoare pentru ecranul lui Samsung Galaxy S III comparată cu Galaxy S II</b>Seria de zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S III continua astăzi cu o folie protectoare pentru ecranul telefonului, aplicată peste un Galaxy S II. Astfel, ne putem face o idee cu privire la dimensiunile telefonului, dacă le comparăm cu precedentul...

Seria de zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S III continua astăzi cu o folie protectoare pentru ecranul telefonului, aplicată peste un Galaxy S II. Astfel, ne putem face o idee cu privire la dimensiunile telefonului, dacă le comparăm cu precedentul model Galaxy S.

încă o dată e confirmat faptul că noul terminal va avea măcar marginea de jos rotunjită, probabil și cea de sus și că ecranul este mai mare decât cel al lui Galaxy S II. Având în vedere mărimea impresionantă a foliei, aș zice chiar că zvonurile cu privire la un display HD de 4.7 sau 4.8 inch sunt adevărate. Vă reamintesc că mâine, în data de 3 mai 2012 are loc la Londra prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S III, despre care puteți afla detalii descărcând din Google Play aplicația Samsung Unpacked.

în ce privește folia din imagine, ea a fost postata pe web de către băieții de la Unwire HK, semn că în Hong Kong unii se joacă de ceva vreme cu Galaxy S III. Smartphone-ul apăruse și într-un video hands on realizat în Vietnam, deci ca de obicei scăpările vin din Asia. Tot privind această folie, observați că lățimea lui Galaxy S II a rămas aproape intactă și doar lungimea telefonului s-a schimbat. și butonul Home are o formă diferită acum, fiind mai mare și ușor rotunjit la margini. în nici 24 de ore vom afla designul real al lui Galaxy S III. N-aș greși prea mult să spun că multă lume așteaptă cu sufletul la gură aceasta lansare. și voi simțiți la fel?

Discutăhttp://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/37-samsung-galaxy-s-iii-zvonuri-si-discutii-pana-la-lansare/page__pid__2888__st__260m pe forum despre subiect!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×