Forbes face o analiză a maturizării Nokia Împreună cu Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.043 ori
<b>Forbes face o analiză a maturizării Nokia Împreună cu Windows Phone</b>Nu mă înțelegeți greșit, Nokia era deja o companie matura, dar vorbim aici despre noua Nokia, cea din epoca post-Symbian și cea pe care publicația Forbes&nbsp;o analizează într-un articol recent. Se pare că pariul pe Windows Phone ar fi fost...

Nu mă înțelegeți greșit, Nokia era deja o companie matura, dar vorbim aici despre noua Nokia, cea din epoca post-Symbian și cea pe care publicația Forbes o analizează într-un articol recent. Se pare că pariul pe Windows Phone ar fi fost unul inspirat, dacă ne luăm după Forbes.

Produsele WP încep să se maturizeze, cu Nokia Lumia în frunte. E interesantă teoria acestei publicații, care afirmă că în ecosistemul Android, Nokia ar fi fost doar încă o companie, care nu ar fi ieșit în evidență cu nimic, poate cu designurile. Problema e că acestea ar fi fost copiate rapid de rivali și vândute sub formă de terminale Android mai ieftine, ajungându-se astfel la plafonarea companiei și la faliment.

Se pare că Nokia are nevoie de Windows Phone la fel de mult cum are Windows Phone nevoie de Nokia, iar această simbioză aduce și fonduri enorme de advertising pentru finlandezi, direct din buzunarele Microsoft. Eforturile Samsung și HTC au fost timide în zona Windows Phone, care pare mai degrabă un Nokia OS de la o vreme. Vă puteți imagina cum ar fi arătat lucrurile azi dacă Nokia și nu Motorola era compania cumpărată de Google? Un Nexus Nokia cum ar fi fost?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×