Ford ofera suport 3G pe computerele de bord ale masinilor sale din 2009

1.768 ori
<b>Ford ofera suport 3G pe computerele de bord ale masinilor sale din 2009</b>Ford continua dezvoltarea unor vehicule cat mai moderne, anuntand implementarea unor platforme ce suporta conectivitate 3G Sprint pe automobilele din seria F si dubitele din seria E. La ora actuala, Ford Work Solutions este un sistem destinat muncitorilor...

Ford continua dezvoltarea unor vehicule cat mai moderne, anuntand implementarea unor platforme ce suporta conectivitate 3G Sprint pe automobilele din seria F si dubitele din seria E.

La ora actuala, Ford Work Solutions este un sistem destinat muncitorilor in domeniul constructiilor, care au nevoie de computere pentru a analiza schitele si logistica companiilor cu care colaboreaza. Desi ecranul computerului de bord realizat de Ford pare destul de mic, producatorul promite ca va efectua orice modificari necesare pentru a creste calitatea automobilelor sale.

Noul sistem va fi disponibil din aceasta primavara, la un pret neanuntat inca, pe modelele din seria F si E, iar mai tarziu in 2009 si pe vehiculele Transit Connect. Printre functiile computerului de bord se numara numeroase aplicatii care elimina nevoia ca profesionistul sa se afle la birou, acesta administrand resursele companiei, facand comenzi si prezentand proiecte contractorilor in timp real, prin intermediul conexiunii Sprint.

Sursa: [i.gizmodo.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×