Sistemul de operare Lenovo OPhone, o copie a lui iPhone OS?

1.427 ori
<b>Sistemul de operare Lenovo OPhone, o copie a lui iPhone OS?</b>Dupa o saptamana in care iPhone OS 3.0 a fost pe buzele tuturor, iata ca de aceasta data schimbam o litera din numele acestui software si aruncam o privire asupra lui OPhone OS, sistemul utilizat de telefoanele Lenovo. Bloggerii din China (probabil...

Dupa o saptamana in care iPhone OS 3.0 a fost pe buzele tuturor, iata ca de aceasta data schimbam o litera din numele acestui software si aruncam o privire asupra lui OPhone OS, sistemul utilizat de telefoanele Lenovo.

Bloggerii din China (probabil ultimii care au scapat de cenzura) au prezentat imagini cu acest OS, care copiaza fara rusine celebrul iPhone OS, in buna traditie chinezeasca. Putem doar sa speram ca acestea sunt niste previewuri si imagini provizorii, deoarece Apple nu va fi prea incantat sa isi vada munca inca o data copiata, in stil Meizu.

Exista unele mici diferente de feeling si look dintre aceste sistem de operare si cel de pe iPhone, dar totusi ne asteptam la mai mult de la Lenovo. OPhone pe Meizu M9 ar intregi ideea de clona a lui iPhone si suntem curiosi daca va fi rip-uit chiar si iPhone OS 3.0, cand va aparea in varianta comerciala.

Via:[ Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×