Forte proaspete pentru Nokia din tabara Palm; MeeGo imprumuta din interfata lui Palm Pre?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.112 ori
<b>Forte proaspete pentru Nokia din tabara Palm; MeeGo imprumuta din interfata lui Palm Pre?</b>Daca noul CEO Nokia este un fost director Microsoft nu vedem de ce finlandezii nu ar imprumuta specialisti si de la Palm. Este vorba despre Peter Skillman, expertul responsabil cu interfata excelenta a lui Palm Pre, respectiv webOS. Acesta si-ar putea...

Daca noul CEO Nokia este un fost director Microsoft nu vedem de ce finlandezii nu ar imprumuta specialisti si de la Palm. Este vorba despre Peter Skillman, expertul responsabil cu interfata excelenta a lui Palm Pre, respectiv webOS. Acesta si-ar putea folosi deprinderile pentru a face din MeeGo un sistem de operare mai aratos si cu un UI imbatabil.

webOS este una dintre cele mai subapreciate platforme software din industria telecom si nu ne surprinde sa aflam ca Android si iOS imprumuta de la acest OS elemente de interfata si functii. Peter Skillman va lucra sub comanda lui Marko Ahtisaari, vicepresedinte senior al sectiunii Design de la Nokia, dezvoltand interfata lui MeeGo.

Din moment ce acasta platforma a atins deja un anumit punct in dezvoltarea sa, versiunea creata de Skillman ar putea sosi pe piata de abia peste un an, daca nu chiar mai mult. Suntem curiosi daca fostul specialist Palm se va axa mai mult pe versiunea lui MeeGo destinata smartphone-urilor sau pe cea pentru tableturi. Impreuna cu inginerii talentati de la Nokia, cu noii oficiali (speram noi vizionari), terminalele MeeGo ar trebui sa faca o gaura serioasa in cota de piata a lui Android si iOS.

Iata si profilul Linkedin al lui Skillman, daca sunteti curiosi.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×