Fost Batman, actual Steve Jobs? Christian Bale l-ar putea juca pe fostul CEO Apple Într-un nou film

Autor:  | Publicat în:  Apple 750 ori
<b>Fost Batman, actual Steve Jobs? Christian Bale l-ar putea juca pe fostul CEO Apple Într-un nou film</b>După ce filmul despre viața lui Steve Jobs în care Ashton Kutcher a jucat rolul fostului CEO a fost primit cu mai mult sau mai puțin entuziasm, iată că ne pregătim de o superproducție pe aceeași temă. Noul film e scris de Aaron Sorkin și l-ar...

După ce filmul despre viața lui Steve Jobs în care Ashton Kutcher a jucat rolul fostului CEO a fost primit cu mai mult sau mai puțin entuziasm, iată că ne pregătim de o superproducție pe aceeași temă. Noul film e scris de Aaron Sorkin și l-ar putea avea pe Christian Bale în rolul lui Jobs.

Filmul are fonduri mult mai mari decât jOBS, iar în spatele său se afla Sony Pictures. Bale nu a confirmat sau infirmat implicarea sa în film, dar având în vedere talentul său și prestația excelentĂ din ultimele filme Batman, el ar fi o alegere excelentă. Aparent regizorul Fincher, cel care ar prelua acest proiect ar face-o doar dacă și Christian Bale este inclus în plan.

Christian Bale aduce puțin cu Steve Jobs, mai ales în versiunea sa puțin mai "bine hrănită" din American Hustle, mai degrabă decât cea slabă din "The Machinist". Sorkin a câștigat deja un Oscar pentru scenariu cu un alt film despre lumea tehnologiei, The Social Network, astfel că el vine cu un CV bogat. în plus, noul film va fi bazat pe biografia lui Jobs scria de Walter Isaacson. Pe cine preferați în acest rol, pe Bale sau pe Ashton Kutcher?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×