Seed, un concept de smartphone care activează o tabletă, un laptop sau desktop (Video)

892 ori
<b>Seed, un concept de smartphone care activează o tabletă, un laptop sau desktop (Video)</b>Seed este un concept de smartphone similar cu ASUS PadFone, care are rolul de a activă o tabletă, un laptop sau un desktop. Ideea este că un telefon să fie plasat într-un dock și să îi asigure puterea de procesare unei tablete, după cum vedeți...

Seed este un concept de smartphone similar cu ASUS PadFone, care are rolul de a activă o tabletă, un laptop sau un desktop. Ideea este că un telefon să fie plasat într-un dock și să îi asigure puterea de procesare unei tablete, după cum vedeți în clipul de mai jos.

Seed este proiectul unui student numit Nick Rout, care studiază la Universitatea din Cape Town. Spre deosebire de PadFone, acest proiect e bazat pe Ubuntu și trebuie menționat că Rout a plătit pentru costul acestui concept din banii proprii. Pe viitor el va începe o campanie de crowd funding, probabil prin Kickstarter sau Indiegogo.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/Apple/Concept/Seed-smartphone-and-docking-concept.jpg​

Telefonul Seed poate fi andocat într-o tabletă, pe un laptop, desktop sau chiar televizor, conform creatorului sau. Atunci când e integrat în laptop, smartphone-ul are și rol de touchpad, iar fixarea handsetului se face cu magneți pe diferite dockuri. Va există și un app store unificat pe toate platformele ce au Seed în centru.

Telefonul are un ecran de 4.5 inch cu rezoluție HD, un procesor Snapdragon 805 la interior și 4 GB RAM la bord, plus 128 GB stocare. Handsetul vine cu baterie de 2400 mah, iar tabletă cu o baterie de 4400 mah. Cum vi se pare această idee?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×