Foştii designeri şefi de la HTC, Scott Croyle şi Daniel Hundt formează o nouă companie împreună

1.569 ori
<b>Foştii designeri şefi de la HTC, Scott Croyle şi Daniel Hundt formează o nouă companie împreună</b>În cazul în care sunteți fani ai design-urilor clasice marca HTC, atunci veți fi fericiți să auziți vestea că doi dintre foștii designerii șefi ai companiei taiwaneze și-au creat propria firmă de consultanță. Aceasta este numită Attic și avem

Sunteţi fani ai design-urilor clasice HTC? Atunci o să fiţi încântaţi să aflaţi că două dintre minţile luminate care au condus departamentul de design al companiei s-au reunit şi şi-au făcut firmă de consultanţă. E vorba despre ScottCroyle, care a trecut şi pe la Nextbit şi Daniel Hundt, succesor la HTC în rol de designer şef.

Cât despre compania proaspăt formată de cei doi, numele său este Attic şi pagina sa oficială proaspăt apărută prezintă portofoliul celor doi designeri. Scott Croyle a declarat că Attic are deja clienţi interesaţi de colaborare şi va aborda multiple zone ale design-ului, nu doar produse electronice. Mai nou se ocupă şi de mobilier, Internet of Things şi purtabile interconectate.

Acelaşi Croyle a fost şef pe secţiunea de design hardware la Nextbit, dar şi dezvoltator al companiei. Producătorul de telefoane Android oarecum experimentale a ajuns să fie cumpărat de Razer, iar designer-ul a plecat de acolo. Lui Scott trebuie să îi mulţumim pentru design-urile HTC inspirate din perioada 2008-2014. Gândiţi-vă la HTC Touch Diamond, HTC One M7 sau HTC Desire HD, toate design-uri iconice ale companiei şi ale lui Croyle.

Nu e exclus ca pe viitor Attic să primească contracte de la marii producători de telefoane, căutând o nouă abordare de design. HTC între timp şi-a vândut o bună parte din segmentul de design către Google şi va căuta talent în altă parte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×