Google Photos ţi-ar putea aduce lacrimi în ochi prin funcţia "Then & Now": colaje foto inteligente și nostalgice

1.312 ori
<b>Google Photos ţi-ar putea aduce lacrimi în ochi prin funcţia "Then & Now": colaje foto inteligente și nostalgice</b>Deja nu mai este un secret faptul că Google Photos este una dintre cele mai actualizate aplicații ale celor de la Google, software care se pregătește pentru găzduirea unei noi funcții. Noul feature se numește Then and Now și ideea din spatele

Google Photos a primit practic câte o actualizare importanta în fiecare trimestru în acest an, iar acum primeşte o funcţie care mizează pe nostalgie. Se numeşte "Then & Now" şi realizează colaje foto inteligente. Ceva de genul fotografiilor "Before & After" la persoanele care au pierdut 50 de kilograme.

Ca scurta recapitulare a actualizărilor, aplicaţia primea sugestii pentru arhivarea fotografiilor în iunie, recent avea integrare cu aplicaţia Camera pe Pixel 2 şi din mai permite ascunderea fotografiilor compromiţătoare. A mai oferit şi sugestii pentru distribuirea albumelor foto din iunie. Revenind totuşi la "Then & Now", funcţia disponibilă sub formă de "card" afişează o fotografie veche cu voi fix lângă una nouă.

Vă puteţi compara trăsăturile faciale, vedea cât v-a crescut barba, ce riduri noi au apărut şi cât aţi mai slăbit. Cel mai eficient e să vedeţi un bebeluş în primele zile de viaţă şi apoi copilul la 2-3 ani, un moment emoţionant pentru un părinte. Acest card va apărea în tabul Assistant în Photos. Nimic mai bun decât să puneţi telefonul să facă şi nişte casting şi să activaţi funcţia pentru a le arăta rudelor fotografii din trecut comparate cu cele noi, la masa de Crăciun care vine peste fix 2 luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×