Fostul CEO Apple John Sculley vorbește despre amenințarea lui Galaxy Tab, viitorul Apple Într-un interviu recent

Autor:  | Publicat în:  Apple 811 ori
<b>Fostul CEO Apple John Sculley vorbește despre amenințarea lui Galaxy Tab, viitorul Apple Într-un interviu recent</b>Dacă numele John Sculley nu va sună cunoscut, aflați că acest om a fost CEO al Apple în anii 80, fiind adus la cârma companiei chiar de către Steve Jobs. Jobs era un tânăr cu planuri mari la acea vreme și avea nevoie de o persoană mătura care...

Dacă numele John Sculley nu va sună cunoscut, aflați că acest om a fost CEO al Apple în anii 80, fiind adus la cârma companiei chiar de către Steve Jobs. Jobs era un tânăr cu planuri mari la acea vreme și avea nevoie de o persoană mătura care să conducă Apple, iar Sculley, președintele Pepsi la acea vreme era perfect. și iată-ne acum în 2012, cu Sculley intervievat de către Economic Times și spunându-și părerea despre situația actuală de la Apple.

Trebuie să recunosc că am aflat prima oară de Sculley din biografia lui Steve Jobs, cu faimoasa fraza "vrei să vinzi apă cu zahăr toată viața sau vrei să vii cu mine și să schimbi lumea?". întrebarea aceasta i-a pus-o Steve Jobs lui John Sculley, atunci când conducea PepsiCo și era curtat pentru a deveni CEO Apple. Din păcate relația dintre cei doi nu a funcționat atât de bine, Jobs fiind forțat să părăsească Apple în vreme ce John era încă președinte. Lăsând trecutul în urmă si revenind la interviu, în cadrul căruia fostul CEO afirmă că Apple este parte din viața sa, fiind posesor de iPad, MacBook Air și iPhone.

La 72 de ani, Sculley își amintește cu plăcere de perioada de la Apple și prezice un viitor luminos pentru compania din Cupertino. Totuși, el a ținut să menționeze și că vede Samsung Galaxy Tab drept singurul rival serios pentru iPad în acest moment. Același fost oficial Apple laudă conducerea companiei și admiră faptul că firma americană se axează pe produse de succes și nu încearcă segmente în care să eșueze, aici dând exemplu divizia de televizoare Sony, care pierde bani destul de serios în acest moment.

în interviu s-a adus vorba și despre Nokia și Microsoft, în care Sculley are încredere și spune că vor surprinde pe toată lumea cu smartphone-uri cu prețuri foarte accesibile. Mai multe detalii aflați din interviul complet de aici, dacă v-am făcut curioși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×