Peste 10 milioane de Samsung Galaxy S III au fost precomandate [zvon]

1.200 ori
<b>Peste 10 milioane de Samsung Galaxy S III au fost precomandate [zvon]</b>Săptămâna trecută a fost o oarecare acalmie privind zvonurile legate de Samsung Galaxy S III - vârful de gamă al sud-coreenilor pe 2012. Uite că începem cu un zvon legat de numărul de SGS III precomandat - 10 milioane. &nbsp; Samsung Galaxy S III...

Săptămâna trecută a fost o oarecare acalmie privind zvonurile legate de Samsung Galaxy S III - vârful de gamă al sud-coreenilor pe 2012. Uite că începem cu un zvon legat de numărul de SGS III precomandat - 10 milioane.

Samsung Galaxy S III este așteptat a se impune cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp în liga telefoanelor Android de top. HTC One X a primit o serie de recenzii și se pare că nu-i suficient de bun. Acum nu pot să mă pronunț până nu-l văd în mâinile mele și să-l butonez, în sens figurat. SGS II s-a vândut în 10 milioane de unități abia în 5 luni de zile și nu cred că numărul de precomenzi să fi fost nici pe departea ca la SGS III.

Nu trebuie luată nici direct informația furnizată de către Eldar Murtazin - celebrul blogger rus care a dat lovitura în trecut print-o serie de informații care s-au dovedit veridice.

Cine a făcut 10 milioane de precomenzi pentru Samsung Galaxy S III?

Se pare că operatorii de telefonie interesați să-l aibă în stoc de la început și să beneficiezi de valul de interes creat după lansarea oficială care se va produce la mijlocul lui aprilie sau în luna mai - a doua variantă mi se pare mai plauzibilă.

Am observat că și la sursă se spune asta. Aș prefera să las să treacă lansarea lui SGS III și să cumpăr următoarul exemplar din seria Nexus ce va apărea la sfârșitul anului și s-ar putea să aibă hardware-ul similar cu SGS III, dar va rula Android în forma sa pură și mai ales va primi udpate rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×