Sony promite implementarea de soluții AI în zona de captură foto pe viitoare modele Xperia

1.020 ori
<b>Sony promite implementarea de soluții AI în zona de captură foto pe viitoare modele Xperia</b>Un element pe care îl observăm pe majoritatea smartphone-urilor lansate în acest an este implementarea de soluții AI în zona de captură foto. Huawei face asta de ceva vreme și se pare că Sony are în plan oferirea de soluții similare pe viitoare

După ce ne-a dezvăluit planurile pe care le are până în 2020, iată că japonezii de la Sony revin astăzi cu o declarație ce ține de segmentul smartphone. Descoperim astăzi faptul că printre viitoarele tehnologii la care se lucrează în prezent se numără și implementarea AI-ului în zona de captură foto, pentru moment fiind vorba despre seflie-uri care se bucură de aportul inteligenței artificiale.

Ne gândim aici la setări menite să înfrumusețeze personajul din captura foto, dar și la o potențială funcție ce va permite bokeh-ul chiar și cu un singur senzor foto. Sony afirmă că aceste noutăți vor sosi odată cu viitoarea generație de cameră foto Xperia, fiind cel mai probabil vorba despre telefoanele ce vor debuta în această toamnă la IFA 2018.

Nu există alte informații despre acest subiect pentru moment, dar în această vară ar trebui să apară ceva leak-uri mai serioase despre viitoarele telefoane și totodată despre noutățile ce se pregătesc la nivel de captură foto. Între timp ne pregătim de lansarea comercială a primului smartphone Sony cu cameră duală și anume Xperia XZ2 Premium.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×