Fotografia de ieri ce părea a dezvălui carcasa lui iPhone 7, este de fapt o imagine a flagship-ului Meizu Pro 6

985 ori
<b>Fotografia de ieri ce părea a dezvălui carcasa lui iPhone 7, este de fapt o imagine a flagship-ului Meizu Pro 6</b>&Icirc;n cadrul unui articol de ieri vă prezentam o fotografie ce părea a ne dezvălui carcasa destinată lui iPhone 7, smartphone aflat &icirc;n centrul atenției &icirc;n ultima perioadă. Deși părea că această carcasa se aseamănă de minune cu...

În cadrul unui articol de ieri vă prezentam o fotografie ce părea a ne dezvălui carcasa destinată lui iPhone 7, smartphone aflat în centrul atenției în ultima perioadă. Deși părea că această carcasa se aseamănă de minune cu cele văzute cu doar câteva zile în urmă, iată că astăzi primim o informație interesantă.

Aflăm că unul dintre oficialii Meizu a confirmat faptul că telefonul văzut în fotografia de ieri este de fapt modelul PRO 6 ce urmează a debuta oficial foarte curând. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, compania chineză ne prezintă și o randare a viitorului smartphone, model care într-adevăr adoptă acest design.

Deși sunt șanse foarte mari ca și iPhone 7 să adopte un look similar, nu putem să nu sperăm în schimb la un design redefinit de această dată. Schimbarea ar fi într-un fel sau altul așteptată de către fani, mai ales dacă luăm în calcul faptul că la o perioadă de 2 ani compania americană vine cu un refresh la capitolul design pentru telefoanele sale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×