Fotografia de ieri ce părea a dezvălui carcasa lui iPhone 7, este de fapt o imagine a flagship-ului Meizu Pro 6

1.006 ori
<b>Fotografia de ieri ce părea a dezvălui carcasa lui iPhone 7, este de fapt o imagine a flagship-ului Meizu Pro 6</b>&Icirc;n cadrul unui articol de ieri vă prezentam o fotografie ce părea a ne dezvălui carcasa destinată lui iPhone 7, smartphone aflat &icirc;n centrul atenției &icirc;n ultima perioadă. Deși părea că această carcasa se aseamănă de minune cu...

În cadrul unui articol de ieri vă prezentam o fotografie ce părea a ne dezvălui carcasa destinată lui iPhone 7, smartphone aflat în centrul atenției în ultima perioadă. Deși părea că această carcasa se aseamănă de minune cu cele văzute cu doar câteva zile în urmă, iată că astăzi primim o informație interesantă.

Aflăm că unul dintre oficialii Meizu a confirmat faptul că telefonul văzut în fotografia de ieri este de fapt modelul PRO 6 ce urmează a debuta oficial foarte curând. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, compania chineză ne prezintă și o randare a viitorului smartphone, model care într-adevăr adoptă acest design.

Deși sunt șanse foarte mari ca și iPhone 7 să adopte un look similar, nu putem să nu sperăm în schimb la un design redefinit de această dată. Schimbarea ar fi într-un fel sau altul așteptată de către fani, mai ales dacă luăm în calcul faptul că la o perioadă de 2 ani compania americană vine cu un refresh la capitolul design pentru telefoanele sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×