Fotografie dezamăgitoare realizată cu Samsung Galaxy S III (Zvon)

1.208 ori
<b>Fotografie dezamăgitoare realizată cu Samsung Galaxy S III (Zvon)</b>După ce am văzut o imagine de presă cu un presupus Samsung Galaxy S III și am aflat și că ar urma să existe un eveniment de lansare pentru device în mai, iată acum și o mostră foto realizată cu camera noului smartphone de la Samsung. &nbsp;...

După ce am văzut o imagine de presă cu un presupus Samsung Galaxy S III și am aflat și că ar urma să existe un eveniment de lansare pentru device în mai, iată acum și o mostră foto realizată cu camera noului smartphone de la Samsung.

Fotografia a fost publicată pe Picasa și are date EXIF interesante, deoarece include la numele device-ului Samsung GT-I9300, adică numele de cod asociat lui Samsung Galaxy S III. Camera este de 8.1 megapixeli, se pare și înainte să ne simțim prea dezamăgiți, aflați că totul poate fi un fals, iar EXIF-urile pot fi modificate. După ce primele persoane care au văzut imagine și-au exprimat dezamăgirea a venit și feedback-ul de la cel care a postat imaginea pe web, afirmând că fotografia este realizată cu HDR activat, deci dacă utilizatorul avea mâini tremurânde se poate explica rezultatul fotografierii.

Toată această abundența de informații și imagini cu Samsung Galaxy S III din ultimele săptămâni mă face să mă gandesc că suntem foarte aproape de lansarea acestui terminal, care se zvonește că ar veni cu un CPU quad core Exynos, ecran 720p de 4.8 inch, spate ceramic, Android 4.0 și LTE. Voi ce părere aveți despre această fotografie, dacă este reală?

Fotografie dezamăgitoare realizată cu Samsung Galaxy S III (Zvon)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×