Retina Display de pe Noul iPad sub microscop: iată ce poate!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.418 ori
<b>Retina Display de pe Noul iPad sub microscop: iată ce poate!</b>Dacă va mai amintiți, cu o săptămână înainte să fie anunțat Noul iPad, câțiva norocoși au pus mâna pe componente ale acestei tablete, inclusiv un display Retina, care nu putea fi pornit sau alimentat. în acel moment ecranul a fost testat sub...

Dacă va mai amintiți, cu o săptămână înainte să fie anunțat Noul iPad, câțiva norocoși au pus mâna pe componente ale acestei tablete, inclusiv un display Retina, care nu putea fi pornit sau alimentat. în acel moment ecranul a fost testat sub un microscop, iar acum avem șansa să vedem un test similar, dar cu ecranul pornit, de vreme ce tableta e deja la îndemână clienților, în magazine.

Trebuie menționat din start că iPad 3 vine cu un display Retina de 9.7 inch, cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli. Richard Lai de la Engadget a decis să ia un iPad nou de 64 GB WiFi și să îl pună sub un microscop, pentru un prim plan inedit și pentru a vedea acei subpixeli de înaltă densitate. Aveți și câteva imagini comparative în acest articol, dacă vreți să vă faceți o idee mai bună asupra calității noului ecran. Pentru ochiul uman e imposibil să distingă un punct de altul, mai ales de unul apropiat, atunci când privim 3 milioane de pixeli într-un ecran de doar 9.7 inch.

Totul devine mai clar totuși atunci când este folosit un microscop cu zoom 230x. Micuțele puncte roșii, galbene și albastre sunt mai mici în cazul lui iPad 3 decât erau pe iPad 2, ceea ce înseamnă că textul este mai lizibil și fără pinch to zoom în browser de exemplu. Claritatea imaginile este de asemenea în mod clar îmbunătățită, iar undeva pe săptămâna viitoare vom avea șansa să vedem acest device și în România.

Retina Display de pe Noul iPad sub microscop: iată ce poate!

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×