Samsung Galaxy S III ar putea debuta pe 22 mai la Londra, În cadrul unui eveniment Unpacked

2.380 ori
<b>Samsung Galaxy S III ar putea debuta pe 22 mai la Londra, În cadrul unui eveniment Unpacked</b>Un utilizator reddit a urcat cu câteva ore în urmă pe web ceea ce el numește "o imagine de presă" cu Samsung Galaxy S III, în care este menționat faptul că device-ul va fi prezentat oficial pe 22 mai, în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked în...

Un utilizator reddit a urcat cu câteva ore în urmă pe web ceea ce el numește "o imagine de presă" cu Samsung Galaxy S III, în care este menționat faptul că device-ul va fi prezentat oficial pe 22 mai, în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked în Londra.

Samsung anunțase în prealabil că succesorul lui Galaxy S II va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment Samsung separat de orice alt show tech și organizat în prima jumătate a anului. Mulți jurnaliști și experți în telecom au regretat lipsa lui Galaxy S III de la MWC 2012, după ce la MWC 2011 Galaxy S II fusese un adevărat star. Zvonurile afirmă că noul Galaxy S va fi lansat în iunie, deci acest eveniment de presă se potrivește cu speculațiile recente.

Observați că această imagine de presă include numele unei firme de PR - Weber Shandwick, iar cei de la Android and Me au descoperit că această companie mai colaborase cu Samsung în trecut, inclusiv pentru organizarea conferinței de presă de la CES 2012. în ce privește handsetul, de remarcat este prezența unui buton dedicat pentru cameră, dar si a unui buton Home și a unui display edge to edge. în ultimele săptămâni au tot apărut informații care vorbesc despre un procesor quad core Exynos, un spate ceramic și un ecran 720p de 4.8 inch pe acest device. încă o dată, nu garantăm că imaginea este reală, dar este o informație de luat în calcul dacă vreți să investiți într-un smartphone nou în următoarea perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×